Nieuws

Team 4 Regio Team KampioenTeam 4 Regio Team Kampioen
24 april 2017

Senioren team 4 is op 23 april Regio Team Kampioen geworden. Zij kunnen tijdens het NTK in Zutphen strijden om de titel Nederlands team kampioen. Tijdens het RTK speelde senioren team 5 in dezelfde poule. Zij hebben daar de 3de plaats behaald.


Blacklight badmintonBlacklight badminton
6 april 2017

Vandaag heeft Badminton Nederland het handboek gepubliceerd voor het organiseren van blacklight badminton. BC Didam heeft samen met BV Matchpoint uit Zaandam dit handboek geschreven. Ons eigen blacklight badminton heeft veel verenigingen bereikt en die wilde hierover informatie hebben. Om voor iedereen alle informatie beschikbaar te hebben is dit gezamenlijk met Badminton Nederland samengevoegd tot een handboek. Op 8 juli gaan we bij Badmintonclub Didam weer blacklight badmintonnen!


Jeugd clubkampioenschappen 2017Jeugd clubkampioenschappen 2017
19 maart 2017

Zondag 19 maart werden de clubkampioenschappen voor de teams J3, J4, J5, J6 en de beginnende jeugdleden gehouden. De hogere jeugdteams waren er dit jaar niet bij, omdat zij al hadden deelgenomen aan de senioren clubkampioenschappen. De opzet was dit jaar anders dan voorgaande jaren. We hadden geen jongens en meisjespoules, maar mixpoules in de categorieën U16, U13 en Opstap. 


Lees meer...

De sfeer was erg goed en er werd fanatiek gespeeld. Om 9.30 uur begonnen de eerste partijen en om half 2 werden de finalepartijen gespeeld. We hebben leuke en spannende partijen gezien.
De uitslag:
U16:
1e prijs: Noor Otten
2e prijs: Lars Oudesluijs
U13:
1e prijs: Lotte Driessen
2e prijs: Luuk Vierwind
Opstap:
1e prijs: Sven Rechterschot
2e prijs: Bas Velmans


Senioren Clubkampioenschappen 2017Senioren Clubkampioenschappen 2017
12 maart 2017

Op zondag 5 en 12 maart waren de clubkampioenschappen van de senioren van BC Didam. De clubkampioenschappen gingen op zondag 5 maart van start met een heerlijk ontbijt. Nadat iedereen het ontbijt op had, konden de wedstrijden beginnen. De eerste zondag werden de dubbels en de enkel partijen gespeeld. 


Lees meer...

Op de tweede zondag werden de overige enkelpartijen en de mixpartijen gespeeld. Nadat alle partijen gespeeld waren, werd deze zondag, zoals elk jaar, afgesloten met de prijsuitreiking en de BC Didam loterij. Toen alle prijzen verloot waren, was er nog een buffet georganiseerd om de clubkampioenschappen gezamenlijk af te sluiten. Het waren twee gezellige, maar vooral ook sportieve, mooie dagen!


Senioren team 5 van BC Didam kampioen!Senioren team 5 van BC Didam kampioen!
12 februari 2017

Op zondag 12 februari is team 5 van Badmintonclub Didam kampioen geworden in de vierde klasse regio oost. In Winterswijk wonnen zij de kampioenswedstrijd met 5-3. Team 5 heeft dit seizoen geen enkele wedstrijd verloren. Met nog één wedstrijd te spelen, zijn ze niet meer in te halen door de nummer twee uit de competitie. Peter, Maarten, Erik, Tanja en Caroline gefeliciteerd met jullie kampioenschap!


EersteVorige4 - 5 - 6 - 7 - 8VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden