Nieuws

BardienstroosterBardienstrooster
16 september 2017

Het bardienstrooster voor 2017-2018 is klaar. Schrijf het in je agenda.


Blacklight badmintonBlacklight badminton
8 juli 2017

Zaterdag 8 juli konden de leden van Badmintonclub Didam weer badmintonnen in een donkere sporthal met alleen maar blacklight. Met aansluitend het jeugduitje bij de junioren en eindfeest bij de senioren was het een geslaagde gezellige dag! Bekijk meer foto's in het fotoalbum.


Team 4 2de op de NTKTeam 4 2de op de NTK
25 juni 2017

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni werden de Nederlandse Team Kampioenschappen (NTK) badminton gespeeld in Zutphen. Tijdens dit kampioenschap spelen alle winnaars van de Regio Team Kampioenschappen tegen elkaar voor de titel ‘Nederlands team kampioen’.


Lees meer...

Team 4 van BC Didam speelde in een poule van vijf teams. Verdeeld over twee dagen speelden zij vier wedstrijden. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen met 3-2 en de derde wedstrijd werd gewonnen met 4-1. De vierde wedstrijd was beslissend voor de titel ‘Nederlands team kampioen van de vierde klasse’. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen BC Schollevaar uit Capelle aan den IJssel. De wedstrijd werd verloren met 1-4, waardoor team 4 tweede van Nederland is geworden in de vierde klasse. Een mooi resultaat! Wij feliciteren Sander, Robin, Rodney, Ni-Kiki, Heidi en Lisanne met de tweede plaats op het NTK.


Deeldiploma 2017Deeldiploma 2017
23 juni 2017

Aan het einde van het badmintonseizoen moesten in totaal 25 jeugdleden nog even aan de slag voor de deeldiploma's 1, 2 en 3. Natuurlijk zijn al onze toppers geslaagd! Bekijk in het foto album alle geslaagde jeugdleden.


Familie FlappentoernooiFamilie Flappentoernooi
21 mei 2017


Zondag 21 mei werd het jaarlijkse Familie-Flappentoernooi gehouden. 18 jeugdleden stonden samen met een gezinslid op de baan. Met een lekkere beat op de achtergrond werden er dubbelpartijen gespeeld. De ouders waren als vanouds weer erg fanatiek, maar er werd ook veel gelachen. In de pauze was er even tijd voor een kop koffie met een heerlijke appelflap van Bakkerij Braam en daarna werden er nog 2 finalepartijen gespeeld.
Poule A: 1e plaats voor Ivana en moeder Karin, 2e plaats voor Noor en vader Bas (en Inez als invaller voor Bas)
Poule B: 1e plaats voor Luuk en vader Rene, 2e plaats voor Jill en vader Carlo.


EersteVorige3 - 4 - 5 - 6 - 7VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden