Nieuws

Uitslag Grote Clubactie 2018Uitslag Grote Clubactie 2018
18 december 2018

De trekking van de grote clubactie is geweest en je kunt je loten controleren via https://lotchecker.clubactie.nl/. Voor de vereniging is in totaal €403,30 binnengehaald.


ToernooienToernooien
27 september 2018

Elo United organiseert een aantal toernooien dit najaar:

Gerrit Bos toernooi Senioren (21 okt)

RCJT Gerrit Bos toernooi Jeugd (28 okt)

Regio Senioren Kampioenschappen Oost (24/25 nov)

RCJT Nieuwjaarstoernooi Junioren 2019 BC Flits (5 jan)

Nieuwjaarstoernooi Senioren 2019 BC Flits (6 jan)


Jeugdkamp 2018Jeugdkamp 2018
26 augustus 2018

Dit jaar is ervoor gekozen om het jeugdkamp aan het begin van het seizoen te plannen in plaats van als afsluiting. Op zaterdag 25 augustus verzamelden 27 jeugdleden zich op het scoutingterrein in Doetinchem, dichtbij speeltuin Koekendaal. 


Lees meer...

Daar waar de nieuwsberichten nog gingen over de droogte, hadden wij te maken met enkele fikse regenbuien. Dat betekende hier en daar wat flexibel omgaan met de planning, maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn begonnen met een spelmiddag, gevolgd door levend cluedo. Na het eten en een buitje was het tijd voor een donkere speurtocht in het bos. Dat was voor sommigen toch wel wat eng en 1 team had wat moeite om het juiste pad te volgen, maar uiteindelijk is iedereen weer veilig teruggekeerd. Het kampvuur brandde goed en tot diep in de nacht werd er brood en marshmallows op stok gebakken. Het was een roerige nacht, de oudere jeugd sliep in een blokhut en de jongere jeugd in het hoofdgebouw. Was het om 4.45 uur eindelijk stil, was de eerste om 6.00 uur alweer uit de veren. Gelukkig konden we zondagochtend buiten ontbijten, maar daarna kregen we de jeugd met moeite weer een beetje in beweging. Om 12.00 uur was het kamp afgelopen en ging iedereen tevreden, maar wel met bleke gezichtjes en wallen onder de ogen, naar huis. 


FotoFoto's Introduceetoernooi
28 december 2017

De foto's van het introduceetoernooi staan online. Bekijk ze hier.


Uitslag Rabobank Clubkas CampagneUitslag Rabobank Clubkas Campagne
4 november 2017

Zaterdag 4 november 2017 kwam de Rabobank Arnhem en omstreken langs om de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend te maken. Wij kregen een cheque van €643,78 overhandigd. Iedereen die heeft gestemd, bedankt!


EersteVorige1 - 2 - 3 - 4 - 5VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden