Nieuws

BC Didam als FlagshipBC Didam als Flagship
1 oktober 2015

BC Didam gaat de rol als Flagship oppakken. Wij zullen een voortrekkersrol spelen om de verenigingen bij ons in de omgeving bij elkaar te brengen. Op die manier willen wij de uitwisseling van kennis en ervaringen stimuleren. 


Bekijk het persbericht van Badminton Nederland.

Lees meer...
Lees minder...

BardienstroosterBardienstrooster
8 september 2015

Het rooster voor de bardiensten is klaar. Schrijf het in je agenda!


Nieuwe website online!Nieuwe website online!
31 augustus 2015

Vanaf vandaag is de nieuwe website online. Zoals je al gemerkt had, werd de oude website niet meer van nieuws voorzien. De nieuwe website is ook te bekijken via mobiele telefoons en tablets. Mocht de website er niet goed uit zien op andere apparaten, mail dan naar webbeheer@bcdidam.nl.


Flappentoernooi 2015Flappentoernooi 2015
31 mei 2015
Zondag 31 mei heeft de Jeugd Commissie het jaarlijke Flappentoernooi georganiseerd. Dit jaar is er een feestelijk tintje aan gegeven in het kader van het 45-jarig jubileum.
Allereerst werden de trainers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Ruud Bremmer, Rudy Lenting en Eric Krom ontvingen hun bedankje. Johan Raben en Bart Bisselink waren verhinderd deze dag. Dit was het laatste seizoen dat Eric Krom training gaf bij BC Didam en hij werd nogmaals bedankt voor zijn inzet en enthousiasme voor de jaren dat hij training heeft gegeven in Didam. Het kampioensteam J3 werd gefeliciteerd met een medaille en teamfoto voor hun mooie prestatie van afgelopen seizoen en ze hebben ook op het Regio Team Kampioenschappen een hele mooie prestatie neergezet. Jeugd 3 is al voor het 4de jaar op rij in deze samenstelling kampioen geworden. Tijdens het flappentoernooi werden wedstrijden op tijd gespeeld. DJ Slem zorgde de hele dag voor muziek tijdens de wedstrijden. De hele dag door konden er weer heerlijke appelflappen gegeten worden, gesponsord door Bakkerij Braam! En om het 45-jarig jubileum van de club te vieren met de jeugd kreeg iedereen een broodje kroket of frikandel. In totaal speelden 29 jeugdleden met een vader, moeder, broers, zus, vriend of vriendin etc. In totaal werden de wedstrijden gespeeld in 5 poules. Wedstrijden waarbij het alleen maar draait om plezier. Ook een beetje om het winnen, want dan hoefde je niet te tellen.
Lees meer...
Lees minder...

Blacklight BadmintonBlacklight Badminton
19 april 2015

In het kader van het 45-jarig jubileum hebben we een dag badmintonnen in blacklight georganiseerd. De hele sporthal in het donker en dan de UV-lampen aan. Zie het resultaat: www.bcdidam.nl/blacklightfoto


EersteVorige15 - 16 - 17 - 18 - 19VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden