Nieuws

OliebollenactieOliebollenactie
12 januari 2015

Afgelopen december was het weer zover; de oliebollenactie. Totaal hebben 17 mensen zich ingezet om de oliebollen en de appelbeignets te verkopen. Deze werden geleverd door bakkerij Braam. Vooral de jeugd heeft erg hun best gedaan om er zoveel mogelijk te verkopen. Jill Scheerder heeft de meeste oliebollen verkocht. Zij heeft voor haar fantastische inzet een cadeaubon van de Intertoys gekregen. Ook Noor Otten en Roy Amting hebben erg hun best gedaan en hebben veel verkocht. Totaal zijn er 53 zaken oliebollen (530 stuks) en 35 zakken appelbeignets (175) verkocht. Met dit aantal heeft de badmintonvereniging het jaar 2014 uitgeluid.


Supporters in DoetinchemSupporters in Doetinchem
9 januari 2015

Vrijdag 9 januari speelde Recreanten 1 in Doetinchem. Inge Hultermans speelde deze avond mee met het eerste recreanten team. Haar partner Jan was deze avond als supporter mee om aan te moedigen. De woorden van Jan: "Het heeft geholpen: ze verloren met 2-6 van Phido BC".


Kersttoernooi & NieuwsjaarsborrelKersttoernooi & Nieuwsjaarsborrel
6 januari 2015

Op dinsdag 23 december werd het kersttoernooi georganiseerd door de recreantencommissie. Uiteraard gevolgd door een gezellige borrel in de kantine van de Muizenberg. Er waren die avond 42 leden aanwezig waarvan een groot deel enthousiast heeft meegespeeld in het ´toernooitje´. Het was niet een toernooi waarbij je kampioen kon worden, alle sleutels van de deelnemers werden door elkaar op het bord gehangen. Zo speelden recreanten en competitiespelers door elkaar en werd het een gezellige avond. Op dinsdag 6 januari was het alweer tijd voor de nieuwjaarsborrel. Ook deze avond was gezellig druk. Onze voorzitter Maarten Morsink heeft een kort woordje gehouden om iedereen een sportief en gezond 2015 toe te wensen.


Jeugdtoernooi 2014Jeugdtoernooi 2014
23 december 2014

Zaterdag 20 december is het jaarlijkse jeugdtoernooi gehouden in sporthal de Muizenberg. Met ruim 70 kinderen was het 1-daagstoernooi goed bezet. Het toernooi begon vanwege het grote aantal aanmeldingen om 08:30 uur. In de planning zal de laatste wedstrijd om half 7 worden gespeeld. Op de dag zelf liep alles zo mooi op tijd dat om half 6 de laatste wedstrijd was afgelopen. De foto's en winnaars van het jeugdtoernooi zijn het resultaat van deze geslaagde dag.


Opbrengst Grote ClubactieOpbrengst Grote Clubactie
28 november 2014

Van 13 september tot en met 9 november zijn er door de leden 154 loten verkocht voor de grote clubactie. In totaal gaat daarmee €369,60 naar de vereniging. De jeugdleden die meer dan 20 loten hebben verkocht, kregen vrijkaarten voor een pretpark. Bjorn van Wanroy, Mirthe Roording en Maartje Scherpenzeel hebben meer dan 20 loten verkocht en hebben daarvoor de vrijkaarten ontvangen. Bjorn heeft met 38 loten de meeste loten verkocht en zal voor deze mooie presetatie een attentie ontvangen. Heb je een lot of loten gekocht, check op de site van de Grote Clubactie of je een prijs hebt gewonnen.


EersteVorige10 - 11 - 12 - 13VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden