Nieuws

JeugdtoernooiJeugdtoernooi
19 december 2015

Op 19 december was weer het jeugdtoernooi van BC Didam. Spelers uit de hele regio kwamen hier op af om te komen badmintonnen. Er waren in totaal 55 spelers aanwezig, waarvan 13 spelers van BC Didam. Deze hebben in verschillende categorieën, van de U11 tot de U17, gespeeld.


Lees meer...

Er waren een hoop spannende en mooie wedstrijden. De opkomst was erg goed, de tribunes zaten vol met enthousiaste toeschouwers. Van BC Didam is Dawit Lenting eerste geworden in de herenenkel categorie U13. Sponsor de Rabobank willen we bedanken voor de sponsoring van het toernooi. Ook willen we graag de senioren bedanken die op de dag aanwezig waren om te tellen. Het was een gezellige maar vooral ook sportief gezien een mooie dag.

Kijk op toernooi.nl voor alle winnaars.


Grote ClubactieGrote Clubactie
14 december 2015

Dit jaar zijn er door de leden in totaal 103 loten verkocht. Dat betekent een opbrengst voor onze club van €247,20! Maartje Scherpenzeel verkocht de meeste loten voor BC Didam. Dit jaar verkocht zij 23 loten!

 


Lees meer...

Eind september ging de grote clubactie weer van start. Bij deze actie worden door leden van de club loten verkocht waarvan een deel van deze opbrengst (maar liefst 80%) naar onze club gaat. BC Didam nam dit jaar ook weer deel aan deze actie.


Badminton clinicsBadminton clinics
11 december 2015

Een clinic van badminton tijdens de gymles? Ook dit jaar hebben 10 vrijwilligers van BC Didam vier dagen clinics gegeven aan de basisschoolkinderen van vier scholen uit Didam. In totaal hebben 23 groepen de clinic gevolgd. Er waren verschillende spellen georganiseerd voor de kinderen om hen kennis te laten maken met de sport badminton.


Lees meer...

De kinderen hebben in teams alle spellen gespeeld; van overslaan, kokers omgooien met een shuttle, in korven mikken tot shuttle-tikkertje. Er werd op een leuke, enthousiaste en sportieve manier gestreden voor de eerste plek.

Aan het eind van de clinic werd er een korte demo gegeven door de vrijwilligers. De kinderen vonden het prachtig om te zien en hebben met veel enthousiasme de vrijwilligers aangemoedigd. Alle 625 leerlingen hebben aan het einde van de clinic een certificaat gekregen voor hun deelname. Het waren vier sportieve, maar vooral erg leuke dagen!


Jeugduitje 2015Jeugduitje 2015
14 november 2015

Het jaarlijkse jeugduitje stond afgelopen juli gepland, maar de outdoormiddag werd afgelast vanwege de hitte. Op zaterdag 14 november gingen we in de herkansing met een indoormiddag in de Muizenberg.


Lees meer...

Met 29 enthousiaste jeugdleden hebben we een leuke en sportieve middag beleefd. Iedereen kon zijn energie kwijt op de stormbaan en het competitiegevoel werd aangewakkerd tijdens de onderlinge partijtjes knotshockey en jurkvoetbal. Bij jurkvoetbal kreeg iedereen een wijde jurk aan, zodat je je benen en ook de voetbal niet kon zien, waardoor je op goed geluk de bal kon raken. Ook bumperball leverde leuke beelden op. In een grote opblaasbal stuiterden de kinderen de zaal door. Als afsluiting werd er gezamenlijk in de kantine een lekker frietje gegeten. Het was een geslaagde middag!

Bekijk de foto's van het jeugduitje.


Nieuwe ClubkledingNieuwe Clubkleding
1 november 2015

De competitiespelers van Badmintonclub Didam spelen sinds kort in een nieuw shirt. Voortaan gaan ze het veld op in het zwart-wit-geel in plaats van zwart-wit. De 8 seniorenteams, het recreantenteam en alle 7 jeugdteams hebben ieder hun eigen shirtsponsor. Vooral lokale ondernemers die binding hebben met BC Didam hebben zich als sponsor gemeld, bijvoorbeeld omdat hun familieleden badminton spelen bij de club. Na een voorselectie door het bestuur mochten de spelers stemmen wat de nieuwe clubkleding zou worden.


EersteVorige9 - 10 - 11 - 12 - 13VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden