Nieuws

Recreanten 2 KAMPIOEN!!Recreanten 2 KAMPIOEN!!
23 februari 2015

Recreanten 2 is kampioen geworden in de Y-klasse van de regio competitie seizoen 2014-2015. Ni-kiki, Belinda, Caroline, Charles, Ben en Henk gefeliciteerd met deze prestatie!!


Jeugd 3 KAMPIOEN!!Jeugd 3 KAMPIOEN!!
22 februari 2015

Op 22 februari is Jeugd 3 in Varsseveld ongeslagen kampioen geworden. Met 18 punten verschil met de nummer 2 hebben Dawit, Patrick, Ivana, Renee en Dominque een fantastische prestatie neergezet. Gefeliciteerd!!


OliebollenactieOliebollenactie
12 januari 2015

Afgelopen december was het weer zover; de oliebollenactie. Totaal hebben 17 mensen zich ingezet om de oliebollen en de appelbeignets te verkopen. Deze werden geleverd door bakkerij Braam. Vooral de jeugd heeft erg hun best gedaan om er zoveel mogelijk te verkopen. Jill Scheerder heeft de meeste oliebollen verkocht. Zij heeft voor haar fantastische inzet een cadeaubon van de Intertoys gekregen. Ook Noor Otten en Roy Amting hebben erg hun best gedaan en hebben veel verkocht. Totaal zijn er 53 zaken oliebollen (530 stuks) en 35 zakken appelbeignets (175) verkocht. Met dit aantal heeft de badmintonvereniging het jaar 2014 uitgeluid.


Supporters in DoetinchemSupporters in Doetinchem
9 januari 2015

Vrijdag 9 januari speelde Recreanten 1 in Doetinchem. Inge Hultermans speelde deze avond mee met het eerste recreanten team. Haar partner Jan was deze avond als supporter mee om aan te moedigen. De woorden van Jan: "Het heeft geholpen: ze verloren met 2-6 van Phido BC".


Kersttoernooi & NieuwsjaarsborrelKersttoernooi & Nieuwsjaarsborrel
6 januari 2015

Op dinsdag 23 december werd het kersttoernooi georganiseerd door de recreantencommissie. Uiteraard gevolgd door een gezellige borrel in de kantine van de Muizenberg. Er waren die avond 42 leden aanwezig waarvan een groot deel enthousiast heeft meegespeeld in het ´toernooitje´. Het was niet een toernooi waarbij je kampioen kon worden, alle sleutels van de deelnemers werden door elkaar op het bord gehangen. Zo speelden recreanten en competitiespelers door elkaar en werd het een gezellige avond. Op dinsdag 6 januari was het alweer tijd voor de nieuwjaarsborrel. Ook deze avond was gezellig druk. Onze voorzitter Maarten Morsink heeft een kort woordje gehouden om iedereen een sportief en gezond 2015 toe te wensen.


EersteVorige9 - 10 - 11 - 12VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden