Nieuws

Senioren ClubkampioenschappenSenioren Clubkampioenschappen
22 maart 2015

Op 15 en 22 maart zijn de senioren clubkampioenschappen geweest. De eerste zondag ging van start met een gezamenlijk ontbijt. Na een heerlijk ontbijt met verse eitjes, was iedereen klaar voor de wedstrijden. De eerste dag zijn de dubbels afgerond en een deel van de enkels gespeeld. De tweede zondag zijn de overgebleven enkel partijen en gemengddubbels gespeeld. Deze dag werd afgesloten met de jaarlijks terugkerende BC Didam loterij gepresenteerd door Rik en Linda Loeters. Na de loterij was het tijd voor een pizza en shoarma en natuurlijk een klein feestje dat tot laat in de avond doorging.


Lees meer...
Winnaars
  Poule 1 Poule 2
Enkel 1e Jan-Maarten ten Katen
2e Bram Meijer

1e Marieke Elsendoorn
2e Marjan Gosselink
1e Charles Kluitman
2e Gerard Loeters

1e Ni-Kiki Hammink
2e Xandra Rosanow
Dubbel 1e Bram Meijer/ Bram Aalders
2e Jeroen Beelen/ Jan-Maarten ten Katen

1e Ilona van den Berg/ Marieke Elsendoorn
2e Linda Loeters/ Dynphy Margadant
1e Henk Damkot / Charles Kluitman
2e Tonnie Sanders / Jos Rasing

1e Ni-Kiki Hammink / Caroline Sanders
2e Els Overgoor / Karin Schaft
Mix 1e Jeroen Beelen/Marieke Elsendoorn
2e Jan-Maarten ten Katen/ Dynphy Margadant
1e Charles Kluitman/ Ni-Kiki Hammink
2e Gerard Loeters/ Els Overgoor

Recreanten 2 KAMPIOEN!!Recreanten 2 KAMPIOEN!!
23 februari 2015

Recreanten 2 is kampioen geworden in de Y-klasse van de regio competitie seizoen 2014-2015. Ni-kiki, Belinda, Caroline, Charles, Ben en Henk gefeliciteerd met deze prestatie!!


Jeugd 3 KAMPIOEN!!Jeugd 3 KAMPIOEN!!
22 februari 2015

Op 22 februari is Jeugd 3 in Varsseveld ongeslagen kampioen geworden. Met 18 punten verschil met de nummer 2 hebben Dawit, Patrick, Ivana, Renee en Dominque een fantastische prestatie neergezet. Gefeliciteerd!!


OliebollenactieOliebollenactie
12 januari 2015

Afgelopen december was het weer zover; de oliebollenactie. Totaal hebben 17 mensen zich ingezet om de oliebollen en de appelbeignets te verkopen. Deze werden geleverd door bakkerij Braam. Vooral de jeugd heeft erg hun best gedaan om er zoveel mogelijk te verkopen. Jill Scheerder heeft de meeste oliebollen verkocht. Zij heeft voor haar fantastische inzet een cadeaubon van de Intertoys gekregen. Ook Noor Otten en Roy Amting hebben erg hun best gedaan en hebben veel verkocht. Totaal zijn er 53 zaken oliebollen (530 stuks) en 35 zakken appelbeignets (175) verkocht. Met dit aantal heeft de badmintonvereniging het jaar 2014 uitgeluid.


Supporters in DoetinchemSupporters in Doetinchem
9 januari 2015

Vrijdag 9 januari speelde Recreanten 1 in Doetinchem. Inge Hultermans speelde deze avond mee met het eerste recreanten team. Haar partner Jan was deze avond als supporter mee om aan te moedigen. De woorden van Jan: "Het heeft geholpen: ze verloren met 2-6 van Phido BC".


EersteVorige9 - 10 - 11 - 12VolgendeLaatste
Lid worden?

Kom 2 keer gratis badmintonnen!
Meer informatie om lid te worden